Δωρεάν αποστολή σε παραγγελίες άνω των 49€

Σχετικά με μας

Ποιο είναι το Anastasia Home

Πελάτες
0 +
Προϊόντα
0 +

Ποιοί Είμαστε

Αναγνωρίζοντας τις ανάγκες καθώς και τις νέες τάσεις της εποχής, δημιουργήσαμε το ηλεκτρονικό κατάστημα anastasiahome.gr, το οποίο σας προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία λευκών ειδών, κουρτινών, ριχταριών και αξεσουάρ στα είδη ένδυσης και διακόσμησης για το σπίτι σας, ενώ θα βρείτε και μια πλήρη συλλογή και στα Παιδικά – Βρεφικά.

Η Ιστορία μας

Το 1971 ανοίξαμε το πρώτο μας κατάστημα στο κέντρο της Έδεσσας. Μισό αιώνα αργότερα έχουμε μεγαλώσει κατά πολύ το μικρό πρώτο κατάστημα και δημιουργήσαμε έναν χώρο προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αισθητικής για όλο το σπίτι.

Ο Στόχος μας

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας και αισθητικής ,ώστε να καλύψουμε κάθε ανάγκη σας στην καλύτερη τιμή. Περιηγηθείτε από την άνεση του σπιτιού σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.
Με σταθερή έκπτωση 10% σε όλα μας τα είδη και προσφορές που ανανεώνουμε συνέχεια.

Anastasia Home

Γιατί να μας επιλέξετε;

Για πάνω από 50 χρόνια, προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας και αισθητικής σε προσιτές τιμές. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, θα βρείτε χιλιάδες προϊόντα από κορυφαίες μάρκες, με συνεχώς ανανεούμενα σχέδια και τάσεις. Απολαύστε μια άψογη αγοραστική εμπειρία με εύκολη πλοήγηση, ασφαλείς πληρωμές, γρήγορη αποστολή και φιλική εξυπηρέτηση πελατών.

xlarge_20170504132713_gofis_home_kourtina_velo_502_05_140x280
Το δέμα έφτασε πολύ γρήγορα, έμεινα πολύ ικανοποιημένος με τα προϊόντα και την ποιότητα !
Τους προτιμώ χρόνια για την ταχύτατη εξυπηρέτηση, τις καλές τιμές και την εξαιρετική ποιότητα προϊόντων.
Πολύ ικανοποιημένος, με βοήθησαν να οργανώσω και να εξοπλίσω το σπίτι μου με τα απαραίτητα λευκά είδη. Μεγάλη ποικιλία προϊόντων και άριστη σχέση ποιότητας - τιμής !

Δωρεάν Μεταφορικά

Για παραγγελίες άνω των 49€​

Επιστροφές

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 30ημερών

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ​

Δυνατότητα τηλεφωνικής παραγγελίας​

Ασφαλείς Συναλλαγές

100% ασφάλεια πληρωμών

Back to Top
Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι σας.